Monique van Noort

Ik ben in juni 2010 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb in eerste instantie voornamelijk ervaring 
opgedaan in loondienst. Na een korte waarneming heb ik op 1 juli 2015 de praktijk voor oefentherapie in het Carnissehuis overgenomen. Indien nodig werk ik hier samen met verschillende disciplines in multidisciplinair teamverband. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgebouwd in het behandelen van mensen met arbeidsgerelateerde klachten. Daarna heb ik mezelf gespecialiseerd in het behandelen van psychosomatische klachten en niet aangeboren hersenletsel. Ik ben daarnaast ook aangesloten bij het Netwerk Slaapoefentherapie, MS Zorg Nederland en ParkinsonNet, waarmee ik gespecialiseerd ben in het behandelen van mensen met slaapproblemen, MS en Parkinson.

Ik ben aangesloten bij een Intercollegiaal Overleg Oefentherapeuten Cesar/Mensensdieck. Daarnaast ben ik lid van de VvOCM, Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (Kp-nummer: 19913193594).

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Ik teken en kook/bak graag en sinds kort ben ik weer begonnen met mijn oude sport karate.